Atletiek

Twijfels over Kevin Borlée: "Beslissen op het laatste moment"

Twijfels over Kevin Borlée: "Beslissen op het laatste moment"

De Belgian Tornado's, de 4x400 meter-ploeg bij de mannen, maken zich op voor hun grote moment op het WK atletiek in Londen, morgen moet het gebeuren, maar er zijn nog twijfels.

Zo was Kevin Borlée één van de slachtoffers van het norovirus dat de ronde deed onder de atleten. Hij is nog steeds aan het herstellen en het is nog maar de vraag of hij kan lopen.

"Zijn situatie is verre van ideaal", geeft vader en coach Jacques Borlée aan bij Sporza. "Hij heeft donderdagochtend getraind, maar voelde zich helemaal niet goed. Ik zal op het laatste moment een beslissing nemen, maar ik heb er een goed oog op, net als de dokter."

Dit is het sterkste team dat ik ooit getraind heb -Jacques BorléeDeel deze quote:

Meer nog. "Als hij volledig herstelt, presteert Kevin misschien sterker dan ooit." Als back-up heeft Borlée nog altijd reserve Julien Watrin klaar. De coach ziet het alvast zitten.

"We hebben het sterkste team dat ik ooit getraind heb. We kunnen in Londen het Belgisch record (2'58"52) breken. Maar ons eerste doel is een plek in de finale." Dylan Borlée start, voor Jonathan Borlée, Robin Vanderbemden en, als alles goed gaat, Kevin Borlée.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.