Atletiek

Marieke Vervoort lag vier dagen in coma: "Kan hier precies beter een abonnement nemen"

Marieke Vervoort lag vier dagen in coma: "Kan hier precies beter een abonnement nemen"

Marieke Vervoort lag in januari al eens twee dagen in coma, maar ook de afgelopen week ging het niet bijster goed met de rolstoelatlete uit Diest. Vervoort lag naar eigen zeggen in een soort 'coma slaap'.

Vervoort is ontwaakt uit haar coma en postte gisterennacht een foto op haar Facebook-pagina. Daar gaf ze meer uitleg over de voorbije dagen. "Sweet dreams vanuit het ziekenhuis. Ik kan hier precies beter een abonnement nemen", laaat ze weten. De oorzaak van die 'coma slaap' was een blaasinfectie.

'Van de kaart'

"Van donderdag tot zondag haast middernacht was ik in een soort coma slaap en dat door een serieuze blaasinfectie. Ik wist niet dat je daar zo van de kaart kon zijn! Toen ik weer bij bewustzijn kwam was ik helemaal verward en wist niet eens meer hoe mijn gsm werkte. Strange!"

Maar nu gaat het dus weer iets beter met de paralymische kampioene, die wel nog in het ziekenhuis ligt. "Nu hopelijk snel beter, maar ik word super in de watten gelegd door de top verpleging van AZ Diest campus Statiestraat."

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.