Sacoor na het behalen van bronzen medaille: "Dit is echt een bijzonder straffe prestatie"
Redactie
| 0 reacties

Sacoor is bijzonder gelukkig met zijn bronzen medaille

Sacoor na het behalen van bronzen medaille: "Dit is echt een bijzonder straffe prestatie"

De Belgian Tornados behaalden zondagavond de bronzen medaille op het WK atletiek in Doha. Na afloop was de jonge Jonathan Sacoor dan ook bijzonder gelukkig.

Robin Vanderbemden, Dylan Borlée, Kevin Borlée en Jonathan Sacoor schreven geschiedenis met hun bronzen medaille op het WK atletiek in Doha. Sacoor reageerde bij Sporza bijzonder tevreden: "Het is echt geweldig, zo'n mooie medailles. Hopelijk is dit een van de vele die nog mogen komen". 

In zijn eigen woorden beschreef hij nog eens het verloop van de wedstrijd: "Ik vertrok als eerste met als doel om in de kopgroep te zitten. Coach Jacques Borlée had mij gezegd om uit het geduw en getrek in de achtergrond te blijven. Ik kon uiteindelijk als derde de stok doorgeven aan Vanderbemden die goed naar binnen kwam waardoor we in de perfecte positie zaten."

Vervolgens maakten de Borlée's het af: "Dylan Borlée passeerde met een geweldigde wissel nog de Colombianen en Kevin haalde het uiteindelijk binnen. Deze mannen waren al zo lang op zoek naar een medaille, het is fantastisch dat ik hier een deel van kan uitmaken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws