Kwartetten voor Belgische 4X400 meter bekendgemaakt; finaleplaats is primaire doel
Dennis Rosiers
| 0 reacties

Kwartetten voor Belgische 4X400 meter bekendgemaakt

Kwartetten voor Belgische 4X400 meter bekendgemaakt; finaleplaats is primaire doel
Foto: © photonews

Zowel voor de Belgian Tornados als de Belgian Cheetahs wordt het zaak om op het WK een finaleplaats te bemachtigen, want dat levert een ticket voor de Olympische Spelen in Tokio op. De bondscoaches maakten alvast hun viertallen voor de belangrijke halve finales bekend.

Voor de Belgian Tornados mag de finale halen geen enkel probleem zijn. Kanttekening is wel dat Jonathan Borlée er niet bij is omwille van een hamstringblessure. Ook Kevin Borlée ondervindt last van zijn rug, maar is wel opgenomen in de selectie van bondscoach en vader Jacques Borlée. Naast Kevin zal het viertal bestaan uit Julien Watrin, Jonathan Sacoor en Dylan Borlée.

Voor de Belgian Cheetahs wordt het een zwaarde klus om een plek in de finale te bemachtigen. Ook hier kampt bondscoach Carole Bam met de nodige blessures. Zowel Cynthia Bolingo als Margo Van Puyvelde, die vaste waarden zijn, moeten forfait geven. Het volgende viertal zal het moeten waarmaken: Hanne Claes start, daarna koen Imke Vervaet en Pauline Couckuyt aan de beurt. Camille Laus zal het moeten afmaken voor de Belgische vrouwen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws