Sacoor baalt na uitschakeling ondanks evenaring van persoonlijk record, ook Claes teleurgesteld
Redactie
| 0 reacties

Jonathan Sacoor en Hanne Claes balen na uitschakeling vlak voor de WK-finale

Sacoor baalt na uitschakeling ondanks evenaring van persoonlijk record, ook Claes teleurgesteld

Jonathan Sacoor is er niet in geslaagd om zich te kwalificeren voor de finale van de 400 meter sprint. Hij reageerde teleurgesteld na afloop van de race, net zoals Hanne Claes na haar 400m horden.

Zijn persoonlijk record (45"03) was goed voor de vierde beste tijd van zijn kwalificatiereeks en daarmee staat Jonathan Sacoor niet in de WK-finale van de 400 meter. Onze 20-jarige landgenoot was ondanks die evenaring teleurgesteld, want hij voelde dat er meer in zat.

"Maar ik maakte enkele beginnersfouten", reageerde Sacoor bij Sporza. Hij merkte in de laatste rechte lijn dat hij nog overschot had. "Mijn eerste 250 meter moesten sneller. Ik stemde mezelf te veel af op de Italiaan voor mij. Ik had hier graag voor het eerst onder de 45 seconden gedoken."

Finale met Cheetahs

Hanne Claes kon zich ook niet plaatsen voor de finale, al liep ze in 55"25 wel haar beste tijd van het seizoen. "Met deze tijd had ik normaal de finale gehaald. Mijn tijd was goed, maar het kan altijd beter", aldus Claes, wiens WK er nog niet op zit. "Als we met de Cheetahs (4x400m) de finale halen is mijn WK geslaagd", bleef ze strijdvaardig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws