Berings ziet het zitten: "Ik kan op een hoog niveau meedraaien"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Berings ziet het zitten: "Ik kan op een hoog niveau meedraaien"
Foto: © photonews

België trekt met een erg kleine delegatie naar het WK indoor in Birmingham. Eline Berings is de enige individuele atlete die van de partij is.

"Samen met het EK in Berlijn deze zomer is dit WK de belangrijkste afspraak van het seizoen voor mij. Ik heb echt toegewerkt naar het WK en ik hoop op mijn best te zijn", aldus Berings bij Sporza.

Ik ga voor een plaats in de top-tien

-Eline Berings

"Die blessures liggen nu achter mij. Eigenlijk was het bijna een onmogelijke opdracht om weer dit niveau te halen, maar ik ben nu opnieuw helemaal gezond. Ik heb mij perfect kunnen voorbereiden. Ik voel dat ik het nog in mij heb om op een heel hoog niveau mee te draaien. Ik ga voor een plaats in de top 10 à top 12. Dat zou een topresultaat zijn voor mij, want het niveau op de 60m horden is onwaarschijnlijk hoog."

Door die blessures kan ze niet langer genieten van het profstatuut. "Maar ik heb rust in mijn hoofd bij deze situatie en dat is ongelooflijk belangrijk. Hopelijk kan ik goed presteren en zo opnieuw meer steun afdwingen. Ik ben nog altijd heel gemotiveerd."

Meer nieuws

Meer nieuws