Op dit uur mag het al wat meer zijn: de knapste diamantjes in de Diamond Race in Brussel

Op dit uur mag het al wat meer zijn: de knapste diamantjes in de Diamond Race in Brussel
Foto: © photonews

De Memorial Van Damme was ook dé place to be om grote atleten te spotten. Bij gebrek aan Usain Bolt lieten we onze ogen dan maar vooral door het vrouwelijke atletenveld gaan. En daar zaten wel enkele 'hidden gems' tussen. Zoals het hoort in een Diamond Race.

Levchenko

In de finale van het hoogspringen zagen we Nafi Thiam winnen voor België in eigen huis. Maar we keken toch vooral uit hoe goed of kwaad Yuliya Levchenko het zou doen. Ze kwam niet in de buurt van haar PR van 1m95, maar boog zich wel een paar keer elegant rond de hoogspringstok.

Morris

Ook handig met stokken: Sandi Morris, die misschien wel dé prestatie van de avond neerzette vrijdag. Ze ging over 5 meter als tweede ooit na Yelena Isinbayeva. Erg knap, op alle manieren. En nog steeds meer 24, dat wereldrecord sneuvelt dus wel. Zonder enige twijfel.

Schippers

Van Dafne Schippers kunnen we ook altijd genieten. De Nederlandse spurtbom kwam uit op de 100 meter. Thompson kloppen qua snelheid zat er niet in, maar op zijn West-Vlaams blijft Schippers natuurlijk wél een snelle. Over smaken en kleuren valt natuurlijk niet te redetwisten.

Het pareltje van de Diamond Race is ...

0%
100%
0%
0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws