Nationaal en internationaal talent verzamelt in Merksem

Nationaal en internationaal talent verzamelt in Merksem
Foto: © photonews

Op zaterdag 20 augustus organiseert OLSE Merksem al voor de 52ste keer haar befaamde internationale meeting, die net als vorig jaar zal plaatsvinden op onze nieuwe 8-banen piste.

Op de deelnemerslijst van deze 52ste editie prijken onder meer de Nederlander Richard Douma, de nummer 4 van de 1500m op het EK in Amsterdam, die zaterdag zal aantreden op de 800m.

En de Britse bobsleeër Joel Fearon, die op de Engelse atletiekkampioenschappen met 9”96 de op twee na snelste 100 meter in de Britse geschiedenis liep. Op de Winterspelen in Sotsji werd hij twee jaar geleden met het Britse team nog vijfde in de viermansbob.

Nenah De Coninck zal de 100 meter horden lopen

Van Belgische zijde wordt het onder andere uitkijken naar enkele boeiende hordenduels. Op de 100 meter horden bij de dames nemen twee jonge, beloftevolle atletes het tegen elkaar op, Chloë Beaucarne en Nenah De Coninck.

Chloë wist deze zomer de halve finales te bereiken op het WK voor junioren in Bydgoszcz, Nenah stootte dan weer door naar de halve finales van het EK te Amsterdam op de 400 meter horden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws