Los: win nu een uniek boek over jezelf terugvinden in LA

Los: win nu een uniek boek over jezelf terugvinden in LA

Na een reeks blessures en verbroken relaties is het zelfvertrouwen van de hardlopende Amerikacorrespondent Diederik van Hoogstraten verdwenen. Al lopende vindt hij zichzelf terug. Een werkelijk magnifiek boek en u kan een van de 5 edities winnen.

Diederik van Hoogstraten begint opnieuw aan de zonnige westkust, en verruilt als loper de straten van New York voor de ruige bergpaden rond Los Angeles.

Op en om de trails ontdekt Van Hoogstraten een gemeenschap van doorzetters, mensen van allerlei pluimage die elkaar vinden in een intense liefde voor de natuur en het langeafstandslopen.

Hij praat er met internationale toplopers en doodgewone trailrunners over hun ervaringen. En al snel gaat niet alleen ieder zandpad, maar ook de rest van zijn leven bergopwaarts. Een inspirerend boek voor iedereen die loopt, wil lopen, of hoopt zichzelf ooit nog eens terug te vinden.

Diederik van Hoogstraten (1969) is freelance correspondent in Los Angeles voor onder meer NRC Handelsblad en Elsevier. Schrijft hij niet over Hollywood, dan is hij meestal op de trails te vinden. U kan een van zijn vijf boeken winnen. Hoe? Vul gewoon de prijsvraag in!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws