Valerie Adams en Sandi Morris klaar om te schitteren op Memorial Van Damme

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Valerie Adams en Sandi Morris klaar om te schitteren op Memorial Van Damme

Kogelstootster Valerie Adams en polsstokspringster Sandi Morris zijn klaar om hun outdoorseizoen in schoonheid af te sluiten op de AG Insurance Memorial Van Damme.

Adams doet dat al op donderdagavond op de historische Grote Markt van Brussel. Morris wil een dag later het meetingrecord van Yelena Isinbayeva breken.

Valerie Adams wil in een heruitgave van de olympische finale weerwraak nemen op de olympische kampioene, Michelle Carter. "Ik wil weerwraak voor Rio. Al kan ik zeker vrede nemen met mijn zilveren medaille. De voorbije 15 maanden onderging ik 3 operaties. Een jaar geleden dacht ik zelfs dat ik Rio niet ging halen", aldus Adams. De Nieuw-Zeelandse won al 4 keer de Diamond League en ze is vastbesloten om daar donderdag een vijfde overwinning aan toe te voegen.

Record Isinbayeva

Een dag later gaat Sandi Morris op zoek naar het meetingrecord van Yelena Isinbayeva. "Het meetingrecord van Isinbayeva is 4m93. Laat dat exact mijn persoonlijk en het Amerikaans record zijn. Vrijdag zal ik die beiden aan flarden springen", verzekerde Morris tijdens haar perspraatje. De Amerikaanse wil de komende jaren de fakkel helemaal overnemen van Isinbayeva die haar spikes aan de haak heeft gehangen. "Ik ben zeker dat ik in 2020 het olympisch goud pak en onderweg zal ik vele records breken. The sky is the limit," vertelde Morris zonder verpinken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws